خرید دستگاه جوجه کشی

خرید و فروش دستگاه جوجه کشی

خرید دستگاه جوجه کشی

خرید و فروش دستگاه جوجه کشی

هدهد خراسان فروشنده دستگاه  جوجه کشی  فوق هوشمند.

"http://eshop-hodhod.avablog.ir/"

کنترلر دستگاه جوجه کشی درواقع یک مغز هوشمند برای کنترل پارامترهای فیزیکی داخل دستگاه است.همانطور که می دانید.برای تبدیل نطفه به جنین و سپس به جوجه باید شرایط دما و رطوبت و چرخش تخم و سپس تهویه مناسب را در دستگاه جوجه کشی تامین نمایید.

کنترلر دستگاه جوجه کشی درواقع تمام پارامترهای فوق را تامین می نماید.علاوه بر تامین این پارامترها با افزودن اندکی قابلیت اضافی،کنترلر جوجه کشی به صورت معجزه اسایی فرایند جوجه کشی را زیر نظر می گیرد.انتخاب پرنده و هشدار دمای بحرانی و... از جمله شرایط کمکی هستند که به کاربران کمک شایانی در کنترل دستگاه جوجه کشی بر عهده دارند.

انتخاب پرنده چیست؟پارامتر انتخاب پرنده در برد جوجه کشی کمک می کند تا افزاد به راحتی و در زمان کمتری تمامی تنظیمات لازم را به دستگاه جوجه کشی اعمال نمایند.علاوه بر این قابلیت انتخاب پرنده دارای مقادیر از پیش تعیین شده بر اساس پرندگان مختلف است.در این حالت افزاد تازه وارد که به امر جوجه کشی وارد نیستند نیز می توانند فقط با انتخاب پرنده مورد نظر تمام تنظیمات را به دستگاه منتقل نمایید.

کنترل دما

در دستگاه جوجه کشی دما یکی از مهم ترین پارامترهای جوجه کشی تصور کنید بدون دمای استاندارد ، هیچ نطفه ای رشد نخواهد کرد.و حتی نطفه کوچکترین علایمی شامل رشد و حیات را بروز نخواهد داد.وقتی کنترلر دستگاه جوجه کشی دمای داخل دستگاه را به فرمان دادن به المنت به بازه 37.5 درجه می برد.کم کم نطفه وارد علایم رشد و حیاتی می شود.بعد از دو روز رگ های خونی و بعد از 4 روز قلب همانند یک کرم کوچکدر حال تکان خورددن است.البته حرکت قلب جنین در روزهای نخستین بیشتر شبیه به چشمه هایی است که اب از درون زمین به بیرون می جوشد.قلب دقیقا همانند این چشمه ها خون را پمپاژ میکند.یک دومینو را تصور کنید.با افتادن هر دومینو دومینو بعدی نیز می افتد.درواقع دومینو ها به یکدیگر وابسته هستند ثطعا ترتیب فرو ریختن دومیونو ها همانند تشکل مراحل مختلف در داخل تخم است.


بعد از تشکیل قلب اعضای مختلف یکی پس از دیگری از یک الگوی واحدپیروی میکنند.به گونه ای که در هرروز و هرساعت یک بخش مهم تشکیل می شود.در تشکیل شدن همه این بخش ها فقط دما تاثیر گذار است.فقط دما.عوامل دیگر مانند رطوبت و چرخش و ..فقط کمک می کنند تا شرایط به خوبی پیش رود.مصلا اگر ما تخم ها نچرخانیم باز هم جنین تشکل می شود ولی متاسفانه به پوسته سخت خود می چسبد روز نهایی که می خواهد از تخم خارج شود نمی تواند چون که پوسته سخت همانند بخشی از بدن جوجه مانع از خروج و تکان دادن اعضای بدن خود می شود.(کنترلر جوجه کشی)


کنترل رطوبت


فلسفه رطوبت در دستگاه جوجه کشی به چه دردی می خورد؟جواب این سوال همان فوت کوزه گری است که خیلی از سازندگان دستگاه هم حتی از ان اگاهی ندارند.باور کنید.علت اینکه در اکثرمواقع جوجه ها تشکیل شده اما موفق به هچ درست نشده اند و درداخل تخم خفه می شوند.دلیل بر رطوبت نامیزان داخل دستگاه است.ار شما سازنده دستگاه جوجه کشی هستید یا اینکه می خواهید یک دستگاه بسازید،به احتمال 99درصد در موقع هچ با جوجه های خفه شده مواجه می شوید.البته کمیت این مقدار مهم است.ممکن است از بین 100تا تخم 10 تا خفه شونند یا اینکه 5تا فه شوند و ... هرچی که هست،یک دلیش همین رطوبت نادرست دستگاه است.


حالا بگویید فلسفه رطوبت دردستگاه جوجه کشی چیست؟


در حالت معمولی بسته به دمای محیط به ازای هر یک روز به اندازه چند گرم از وزن تخم با تبخیر مواد داخل تخم کاهش وزن میابد.این کاهش وزن درواقع همان تبخیر مایعات از داخخل تخم هستند.میزان اب و میعانات داخل تخم درروز هچ در خفه شدن جوجه هها درروز پایانی تاثیر گذار هستند.دانشندان رویان بر این باورند که در فرایندانکوباتور دستگاه جوجه کشی تا روز هچ باید یک مثداری از مایع داخل تخم باید بخا شود.مصلا در تخم شتر مرغ به ازای هرهفته 5گرم از وزن ان باید تبخیر شود.و در تخم مرغ مصلا ین مثدار در کل دوره 5گرم است.بسته به اینکه پوسته تخم ضخیم باشد یا نازک سرعت تبخیر افزایش میابد.بنابراین در داخل تخم برای هر تخمی که داخل دستگاه گذاشته اید باید سرعت تبخیر اب از داخل تخم را کنترل کنیدودرواقع فلسفه رطوبت درداخل دستگاه جوجه کشی نیز به همین قضه ارتباط دارد.وقتی شما رطوبت داخل دستگاه را به 60درصد برسانید سرعت تبخیر اب از داخل تخم را کنترل می نمایید.


بنابراین اگر رطوبت بالا باشد .اب کمتری از داخل تخم تبخیر می شود و در نتیجه روز پایانی جوجه با کمبود هوا مواجه می شود و خفه می شود.و اگر رطوبت دستگاه خیلی پایین باشد باز هم اب زیادی از اخل تخم تبخیر شده و جوجه زودتر وارد کیسه هوا می شود در این حالت هم جوجه تلف می شود.بنابراین وقتتی شما رطوبت دستگاه را به 60در صد می رسانید درواقع می خواهید سرعت تبخیر اب ار کنترل کنید.


چرا میزان رطوبت برا یجوجه کشی تخم های مختلف با هم متفاوت است؟مثلا بلدرچین 50درصد و مرغ 60در صد کبک 65 درصد شتر مرغ 14در صد؟


بببنید تخم پرندگان دارای ضامت متفاوتی است.مصلا شتر مرغ دارای تخم با پوسته ای بسیار ضخیم در حد 3میلی متر است.قطعا اب با سرعت بسیار کمتری از ان خارج می شود به عبارتی سرعت تبخیر اب ازن بسیار پایین است.برا یجبران این وضعیت رطوبت شتر مرغ را به 14درصد می رسانند تا محیز کاملا خشک شود.و تبخیر از داخل تخم بیشتر شود.


جدول میزان رطوبت سترو هچر پرندگان:

جدول میزان رطوبت سترو هچر پرندگان:


شترمرغمرغبلدرچینغازکبکبوقلمون
ستر14-166045-506060-6560-65
هچر20-2570-7570-757570-7570-75


چرخش تخم

برا ی چرخش تخم درداخل دستگاه جوجه کشی از یک موتور گیربکس دار استفاده میی شود.بدین معنی که به ازای هر یک ساعت تخم هارا به آهستگی بچرخاند.توجه کنید حرکت ناگهانی و سریع تخم ها در داخل دستگاه باعث می شود تا رگ ها ی خونی تحت تاثیر این حرکت پاره می شوند کار تخم ها تمام است.به عبارتی کار جنین تمام است.زیرا جنین با ازدست دادن شریان های حیاتی دیگر نمی تواند زنده بماند.یا ناقص به دنیا می اید.

به خاطر همین سرعت اهسته تخم ها در داخل دستگاه لازم و ضروری است.موتور گیربکس دار تحت عنوان موتورهای 60ktyzیا 68ktyzیا موتور های جوجه گردان بهترین موتورهای مرد نظر برای چرخش تخم ها هستند.

فلسفه لزوم موتور در دستگاه جوجه کشی همه میدانید ولی باز هم در اینجا به ان اشاره ای می کنیم.به عنوان مثال وقتی یک دستگاه فاقد موتور باشد یا اینکه تخم ها جابجا نشوند،در این حالت جنین بدون هیچ نوع وقفه ای به رشد خود ادامه می هد تا اینکه به روز هچ برسد.ولی همزمان با رشد جینن یک اتفاق نا خوشنایندی به وجود می اید و ان هم این است که جنین در حین رشد به پوسته داخلی تخم می چسبد و بعد از مدتی به صورت کامل به پوسته سخت می چسبد.در این حالت درروز هچر یعنی روزی که جوجه ها باید خارج شوند، اولین اقدام جوجه این است که به کمک پاهای خود به پوسته تخم فشار وارد کند.این فشار کم کم پوسته تخم را می شکند.ولی وقتی جنین به پوسته چسبیده باشد.در نتیجه پاها از ازادگی لازم برای فشار برخوردار نیستند.درنتیجه خفه می شوند.بنابراین با وجود چرخش خفگی اتفاق نمی افتد.حتی ممکن است جوجه خارج شده ولی مقدار یا زپوسته به بدن جوجه چسبیده باشد.در این حالت با زهم مشکلاتی بوجود می اید و جوجه می میرد.زیرا بدن جوجه درروز های نخست رشد می کند و پوسته کم کم بزرگ تر می شود.ولی بخش های زیر پوسته اجازه رشد به بدن جوجه نمی دهند.در این جالن جنین می میرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد